Soupisky týmů

25.02.2014 00:22

Minulý a tento poslední víkend (resp. pondělí) nastoupil za ART brankář Hora. Protože se objevily spekulace, že by nastupovat neměl, uvedu věci na pravou míru. Jeho start je oprávněný. Viz zápis ze schůze Správní rady Oldboysligy ze dne 4.9.2013, bod 5) tohoto zápisu a dodatek o soupiskách, ze kterých plyne, že pravidla startu hráčů (podle předchozích sezón) se nemění, žádné nové výjimky se udělovat nebudou a dobíhají výjímky z předchozích let (momentálně s výjimkou na věk už hrají jen brankáři Tomek a uvedený Hora).

Na web byly také umístěny platné soupisky hráčů jednotlivých týmů (v menu v části "Naše týmy"). Každý se může podívat a kontrolovat, kdo u soupeře nastupuje a případně podat protest proti nedovolenému startu. Soupisky jsou ze schůze Správní rady dne 6.11.2013, potom už pouze Hluboká využila možnosti doplnění soupisky (dne 18.11.2013, u Hluboké uvedena i tato upravená soupiska, která navíc šla k jednotlivým týmům mailem). 

Zároveň tímto vytýkám zástupcům týmů ASPERA a ART, že dosud nedodali do databáze golmanů kontakty na své brankáře pro případné využití dalšími týmy dle ujednání Spravní rady Oldboysligy a žádám je, aby tak neprodleně učinili.

Josef Petrášek, generální sekretář Oldboysligy