Rozhodnutí Správní rady

06.03.2020 18:22

Správní rada Oldboysligy přijala při svém elektronickém jednání a hlasování v případu neoprávněného startu hráčů týmu Z.Foitla (ART) a S.Havlína (WOL) (výsledkem hlasování 6x PRO, 0x PROTI; tým Wolves oznámil, že přijme rozhodnutí Správní rady)  toto rozhodnutí :

 

Správní rada:

  1. Rozhodla nekontumovat výsledky zápasů (ve kterých alespoň jeden z uvedených hráčů nastoupil) v neprospěch týmu ART, resp.OLD WOLVES. Výsledky zápasů zůstávají v platnosti.
  2. Rozhodla udělit týmu ART peněžitý trest 1000,-Kč a týmu OLD WOLVES peněžitý trest 1000,-Kč. Pokuta je splatná do nejbližšího zápasu týmů.
  3. Rozhodla tým ART a OLD WOLVES a ani hráče jiným způsobem netrestat.
  4. Rozhodla s okamžitou platností, že uvedení hráči nemohou v Oldboyslize hrát až do splnění platných pravidel pro start (v tomto případě dosažením věku 50 let). Toto není trest, pouze uplatnění platných pravidel.

 

Podle týmu Old Wolves je S.Havlín je hráčem pro Oldboysligu, neboť ve 2.NL chytal. V poli, kde hraje ted v OBL, začal hrát v cca 30 letech a nikdy v žádné registrované soutěži, natož pak ve 2.NL, nenastoupil. Stejně tak v bráně nikdy v OBL nebyl.  

Tým Old Wolves nesouhlasí s rozhodnutím Správní rady, ale podřizuje se většinovému rozhodnutí.