Oldboysliga - březen

22.02.2023 00:54

Na webu OBL je rozlosování zápasů v březnu – nadstavbové skupiny. Jelikož musíme odehrát ještě celkem 15 zápasů (12-15 podle zápasů finále/o3.m/umístění), nemůžeme si úplně vybírat, kdy chceme hrát nebo nechceme.

Protože je mnoho ledů blokováno pro Motor, máme nakoupeno co šlo (zbytek bychom měli zvládnout do půlky dubna) a máme také po dvou zápasech ledy 4.3. a 5.3. Budou tedy muset některé týmy hrát v sobotu i neděli. Na druhou stranu se v nejbližších dnech vyjasní, jak dopadne Motor a některé z blokovaných ledů se uvolní a mohou to být termíny pro naše zápasy. Takže to zatím berme, tak jak to je, s možností změny. Zároveň vás všechny žádám - nedávejte si požadavky, kdy chcete hrát a kdy ne. Teď v závěru už každá komplikace a přesun dělá bordel v kalendáři zápasů a problém s dohráním soutěže. Prostě to berte, jak to je, prostor na nějaké odkládání zápasů už nebude. Změny budou případně jen s dalšími možnými termíny ledů.

Aby to nevypadalo (zvláště ty zápasy SO i NE za sebou), že někomu straním, odvetné zápasy ve skupinách (zápasy 4.3. – 12.3.) jsem prostě nalosoval (papírky se dvojicemi k termínům) - naštěstí vyšlo tak, že nikdo neměl hrát v jeden den dva zápasy (pak bych musel losovat znova). Tolik na vysvětlenou, proč zrovna takto a proč na někoho vyšlo, že hraje v sobotu i neděli.

Od dalšího víkendu (18.3.) se už budou hrát zápasy finále/o 3.místo/o umístění.

Ještě raději znovu připomínám, že domácí tým má na starost puky na zápas (na rozehrání také pro soupeře) a že rozhodčí/rozhodčího letos platíme oba týmy vždy napůl a vždy před zápasem.

Také se objevila vyloučení do konce zápasu, tak to pojďme uklidnit – mějte na paměti, že teď takové vyloučení už může znamenat třeba i konec sezóny….