Oldboysliga a Mimořádná opatření vlády

24.11.2021 19:20

Vláda ČR vydala s platností od 22.11.2021 mimořádná opatření  a dotýkají se i provozu Oldboysligy.
Viz přiložený soubor OLDBOYS - opatření 24.11.2021.pdf 
 

Zdravím Vás hoši,
vzhledem k aktuálnímu mimořádnému opatření vlády s účinnosti ode dne 22 listopadu 2021 a adekvátnímu opatření Magistrátu ČB (provozovatel sportoviště), jsme jako Správní rada OLD BOYS ligy (organizátor soutěže) nuceni tato opatření respektovat a přistoupit k následujícím pravidlům naší další činnosti:
všechny týmy prostřednictvím svých vedoucích (členové správní rady) zajistí, aby každý hráč předložil a v tištěné formě dodal neprodleně certifikát o očkování (ISIN), nebo prodělané nemoci. Tyto dokumenty budou zapracovány do tabulky (J. Petrášek, R. Thaler), která bude obsahovat pouze osobní informace obsažené v soupisce daného týmu s tím, že u každého hráče bude datum vakcinace, ev. prodělání nemoci a expirace imunity dle certifikátu.
Následně bude tabulka průběžně aktualizována ve vztahu k novým, ev. dalším vakcinacím jednotlivých hráčů. To znamená, že v průběhu sezony mohou nastupovat nově očkovaní nebo jinak imunní a naopak odpadat hráči s aktuálně prošlou imunitou k datu zápasu.
Soupisky jsou platné po celou sezonu.
Abychom předešli nedorozumění, vedoucí týmu nahlásí před každým konkrétním zápasem
aktuální stav mužstva a Pepa Petrášek vytiskne zápis a pošle zkontrolovaný zpět. V zápisu budou pouze hráči, kteří splňují podmínky pro start. Nemůžeme akceptovat dopisování před zápasem. Budou kontrolovat rozhodčí, event. někdo z nás. Takže opět, kdo nebude na soupisce, nehraje.
Je to sakra hodně práce navíc, ale co neuděláme pro hokej!
Důležitá informace!
V případě, že tým nebude před zápasem avizovaném v rozpisu, schopen z důvodu pandemie sestavit mužstvo, musí včas oznámit (min. 72 hodin před zápasem) správní radě – nejlépe tel. J. Petrášek. Rozpis upravíme, v krajním případě led zrušíme.
V opačném případě hrozí neobsazení ledu a náhrada se v plné výši vyúčtuje provinilému týmu.
Hoši, tato opatření nejsou k diskusi, je to prostě tak, že kdo nedodá podklady, nebude bohužel hrát. Nehledejte v tom háčky.
Můžu všechny ujistit, že odpovědnost za dodržení vládního nařízení ve vztahu k Old boys, nesu já s Pepou Petráškem. A já určitě neponesu kůži na trh… i když vás mám rád, jako bych vás porodil.
Tak na to pojďte, přeju hodně zd